Para/X/o, II - Σκιές του παρελθόντος

Участники:

Σκλάβοι χωρίς φύλλο: Рорж


Из тени прошлого, время превращает живые истории в легенды, - бронзовый дракон Эребос придерживался этого принципа до самой смерти. И после неё. Нет смысла писать хронику мира по трижды перевранным байкам, когда можно самому заглянуть в минувшее.

Даже сейчас, когда Эребос был всего лишь жалкой темпоральной аномалией, узнавшей о собственной смерти в будущем от нашедших его лабораторию охотников, он скрупулёзно выводил именно свои наблюдения на своей последней глиняной табличке, постепенно распадаясь на хрономантическую пыль.

Нетронутый никем, кроме Создателей - этот первобытный оазис был  хорошим место для завершающей работы. Находясь посреди первичных джунглей, он привлекал к себе самую разную мегафауну. И когда-то давно, он впервые привлёк сангвизавра.


«
Δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα από ποιον πλανήτη της Μεγάλης Μαυρίλας ήρθε στον κόσμο μας ο Sangisaurus. Αλλά είναι γνωστό ότι αυτό το αιώνια αναστάντα και ετοιμοθάνατο πλάσμα προσγειώθηκε στο Azeroth τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από το άνοιγμα των σκοτεινών πυλών στην πύρινη πέτρα που τάραξε τις νότιες παρυφές του διαιρεμένου Kalimdor.

Οι πρωτόγονοι απόγονοι των τιτανογεννημένων φυλών, που γεννήθηκαν από την κατάρα της σάρκας και ζούσαν στον μακρινό νότο, είδαν σε αυτή τη συντριβή τη γέννηση ενός νέου κακού θεού και με επικεφαλής τους παλιούς μάντεις τους, βρήκαν το σημείο της συντριβής και σκότωσαν τον πεσμένο τέρας. από τον ουρανό Ωστόσο, ένα πονηρό τρολ, προϊόν μιας πρόσφατα πεσμένης αυτοκρατορίας, σκάλισε ένα πετρωμένο αυγό από τη μήτρα του, ελπίζοντας να αποκτήσει δύναμη με τη βοήθειά του.

Πράγματι, το ύπουλο τρολ κατάφερε να ζήσει για χίλια χρόνια και να αναβιώσει ένα μικρό μέρος της αυτοκρατορίας στη νότια ζούγκλα, αλλά ο βασιλιάς καλικάντζαρος που ζούσε κοντά ζήλεψε τη δύναμη των γειτόνων του και εξαπέλυσε έναν πόλεμο στον οποίο δεν υπήρχαν νικητές . Και το αυγό πέθανε στις φλόγες της μάχης.

Πέρασαν αιώνες, και οι μαθητές του νεαρού Λατρεία της Αιώνιας Φλόγας βρήκαν ένα αυγό στην ακτή του νησιού τους και το άφησαν για αποθήκευση στην τελετουργική αίθουσα του υπό κατασκευή ναού. Αλλά κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, οι κάτοικοι του Stromgarde έκαναν ξαφνικά ένα ξόρκι φωτιάς στο νησί. Με θερμή υποδοχή, τους συνόδευσαν στην αίθουσα τελετών και τους έδειξαν ένα πετρωμένο αυγό. Ένας από αυτούς, ένας μοναχός του Αγίου Φωτός, αποφάσισε να αγγίξει την κρύα πέτρα με τα άγια χέρια του και ξαφνικά το αυγό άρχισε να ραγίζει. Και από αυτό βγήκε ο Σαγγίσαυρος, που αναστήθηκε από το Φως.

Για πολύ καιρό το τέρας ζούσε στις ζούγκλες του Paraiso, πεθαίνει και ξαναγεννιόταν σε έναν συνεχή κύκλο. Μέχρι που μια ομάδα τολμηρών του ανακοίνωσε το κυνήγι». 

Powered by Froala Editor

Автор: Threepwood Создано: Jul 19, 2023 4:05:53 PM Обновлено: Jul 19, 2023 4:16:35 PM Уникальных просмотров: 52 Тег: Тель'Абим

ВОЙДИТЕ НА САЙТ, чтобы оставлять комментарии.